Opg Alen Ban http://www.opg-alen-ban.hr Već 40 godina bavimo se stočarstvom, ratarstvom i vinogradarstvom i sada ga vodi već treća generacija.Tovimo mušku junad, po 130 grla u turnusu i prodajemo juneće meso. U dva vinograda, ukupne površine 2 hektara, na lokacijama Sekilji i Trnice proizvodimo bijela stolna vina, a najponosniji smo na Cuvée Ban. hr Junetina http://www.opg-alen-ban.hr/o/poljoprivredni-proizvodi/junetina/36559

Naručite junetinu koja je rezultat iskusnog rada i truda naše obitelji, koja se uspješno 40godina bavi stočartsvom. Cijena 1kg/15kn

Bijelo vino Cuvée „Ban“ http://www.opg-alen-ban.hr/o/poljoprivredni-proizvodi/bijelo-vino-cuvee-ban/36560

Bijelo vino Cuvée „Ban“ proizvedeno je od pomno odabranog i branog grožđa iz našeg vinograda. Vino distribuiramo po ugostiteljskim objektima diljem Podravine i Bilogore. Alkohol:11,5%vol. Cijena iznosi 1l/15kn. Besplatnu dostavu vršimo na području đurđevačkog dijela Podravine, a u ostale dijelove zemlje, temeljem narudžbe, isporučujemo veće količine robe.

Bijelo vino Kerner http://www.opg-alen-ban.hr/o/poljoprivredni-proizvodi/bijelo-vino-kerner/36561

Kušajte i Vi vino koje je rezultat dugogodišnjeg truda naše obitelji, uz pomoć dobrog pješčanog tla. Ovo vino, kao i ostalih 5 od 6 naših vina, nagrađeno je zlatnog medaljom na 23.Izložbi vina "Šiljer". Možete ga kupiti po cijeni 0,75l/25kn. Besplatnu dostavu vršimo na području đurđevačkog dijela Podravine, a u ostale dijelove zemlje, temeljem narudžbe, isporučujemo veće količine robe.

Bijelo vino Souvignon http://www.opg-alen-ban.hr/o/poljoprivredni-proizvodi/bijelo-vino-souvignon/36562

Naše vino Sauvignona je intenzivno aromatično, ali nježno, elegantno, mekano i baršunasto. Svojom žutoslamnatom bojom sa zelenim odsjajem sigurno će Vas privući da kušate. Vino možete kupiti po cijeni butelje 0,75l/25kn. Besplatnu dostavu vršimo na području đurđevačkog dijela Podravine, a u ostale dijelove zemlje, temeljem narudžbe, isporučujemo veće količine robe.