Opg Alen Ban

menu

OPG Alen Ban

OPG Alen Ban

Naše se poljoprivredno gospodarstvo već 40 godina bavi stočarstvom, ratarstvom i vinogradarstvom i sada ga vodi već treća generacija.
Tovimo mušku junad, po 130 grla u turnusu i prodajemo juneće meso. Kupce imamo po cijeloj zemlji. Stoku trenutno prodajemo na domaćem tržištu živu, a po potrebi, u suradnji s partnerima i kao meso.
Na nekoliko desetaka hektara vlastite zemlje, sami proizvodimo hranu za stoku:

  • kukuruz
  • tritikal
  • djetelinsko travne smjese

Posjedujemo i dva vinograda,  ukupne površine 2 hektara koji se nalaze na lokacijama Sekilji i Trnice. Pješčano tlo na kojima uzgajamo našu lozu daje vinima osebujnost arome i  neponovljiv  buke, što nam na domaćim i stranim izložbama vina donosi najviša odličja. Proizvodimo bijela stolna vina, a najponosniji smo na Cuvée Ban. Većina proizvodnje otpada na mješavinu sorti „Ban“,a također njegujemo i vrhunski Kerner i Sauvignon. No ni ostala ne zaostaju kvalitetom, što najbolje dokazuje podatak da je u sklopu 23. Izložbe vina “Šiljer“ 2017., od šest naših vina, njih pet osvojilo zlatne medalje, a jedno srebrnu.
Distribuiramo ih po ugostiteljskim objektima diljem Podravine i Bilogore. Besplatnu dostavu vršimo na području đurđevačkog dijela Podravine, a u ostale dijelove zemlje, temeljem narudžbe, isporučujemo

 

Fotografije

Facebook Twitter Google plus
share
keyboard_backspace search print QR arrow_upward